In het najaar van 2016 kwam er een familievoorstelling van De Kabouter. De musical laat de kinderen van nu kennismaken met de bijzondere reis van de kabouters. Theater Terra reist vanaf september 2016 door het land. De musical wordt een eigentijdse variant op het wereldberoemde boek De oproep der Kabouters.

Theater Terra, bekend van Kikker en Raad eens hoeveel ik van je hou, brengt de wereldberoemde kabouter van Rien Poortvliet en Wil Huygen tot leven in de nieuwe familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

Klik hier om een filmpje van de voorstelling te bekijken!

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen die te zien zijn in de Nederlandse en Vlaamse schouwburgen. Daarnaast hebben voorstellingen over de hele wereld, waaronder in de VS (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan en China.

Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn onder andere Kikker, Dolfje Weerwolfje, Koning van Katoren, Dribbel en Ali Baba en de 40 rovers. Dit seizoen zijn de Theater Terra voorstellingen Raad eens hoeveel ik van je hou en Koning Arthur door heel Nederland en Vlaanderen te zien. Daarnaast hebben ze een coproductie met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en een Noord Amerikaanse tournee van Spot (Dribbel) gehad.

De voorstellingen van Theater Terra spelen in Nederland en Vlaanderen ieder jaar in meer dan 80 steden. Per jaar zien meer dan 50.000 mensen een voorstelling van Theater Terra.

Theater Terra heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Hans Snoekprijs, de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. De voorstellingen van Theater Terra worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.